Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kene ısırması sonucu hayatını kaybetti

Kene ısırması sonucu hayatını kaybetti


Erzurum Oltu ilçesine bağlı Nüğürcük Mahallesi'nde yaşayan 37 yaşındaki İ.Y., kene ısırması sonucu Kırım Kongo kanamalı ateşi (KKKA) hastalığına yakalandı ve tedavi için Oltu Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

Oltu ilçesine bağlı Nüğürcük Mahallesi'nde yaşayan 37 yaşındaki İ.Y., kene ısırması sonucu Kırım Kongo kanamalı ateşi (KKKA) hastalığına yakalandı ve tedavi için Oltu Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Ancak durumu ağırlaşınca Erzurum Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. İ.Y., 2 gün süren yaşam mücadelesinin ardından maalesef hayatını kaybetti. İki çocuk babası olan İ.Y'nin cenazesi, Nüğürcük Mahallesi'nde köy sakinleri tarafından dikkatli bir şekilde toprağa verildi. Mahalle muhtarı Abubekir Gültekin, cenazenin izolasyon önlemleriyle defnedildiğini ifade etti. Bu üzücü olay, kene ısırması sonucu hastalanan bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Kene ısırıklarından kaynaklanan hastalıklara karşı önlem alınması ve erken teşhis önem taşımaktadır. Halkın bu konuda bilinçlenmesi ve gerekli önlemleri alması büyük önem taşımaktadır.

Muhabir : Önk Haber Merkezi
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi